HOME

UPDATE: 22-05-2015  doorstart loopgroep (Xtensie)

Door een groot aantal leden en trainers is besloten met de loopgroep een doorstart te maken, of beter gezegd de loopgroep voor het grootste deel door te laten gaan op de bestaande voet. Een groot aantal zaken binnen de loopgroep blijft zoals het nu ook is.

Trainingsdagen: maandag en woensdag van 19:00 - 20:15 uur

Startdatum eerste training vanaf het zwembad Dubbelslag (tegenover de sportschool) op maandag 29 juni 2015 om 19:00 uur.

Iedereen kan zich als nieuw lid aanmelden bij:

- Karin Noordhof (karin.noordhof@hotmail.com)

- Linda van der Veen (info@lijf-style.nl)

- Tineke van Dijken ( j-l-bakker@live.nl) (ledenadministratie) onder vermelding van je naam / geboortedatum / m/v / postcode, straat, woonplaats / telefoon / en e-mail.  

Namens de loopgroep nieuwe stijl: Koos. 

*********************************************

Persoonlijke noot: Ik ben blij dat veel leden deze keuze hebben gemaakt en hoop dat de overige leden hierdoor over de streep getrokken worden om ook lid te blijven. Ik wens jullie in de nieuwe constructie veel loopplezier. We blijven elkaar zien!

Jan 

 

====

 

Beste leden, lezers en overige belangstellenden

Na ruim 10 jaar lief en leed met jullie gedeeld te hebben, heb ik besloten een definitief punt te zetten achter de loopgroep Xtensie.

Zoals jullie weten laat mijn gezondheid (klinkt erger dan het is) het niet toe nog looptrainingen te geven, iets waarvoor ik de loopgroep in het leven heb geroepen. Nu ik zelf niet meer actief bezig kan zijn, is voor mij de motivatie de groep in stand te houden niet meer aanwezig. Een paar weken geleden heb ik mijn “rechterhand” Johan  van Duuren op de hoogte gesteld van mijn besluit. Als gediplomeerd en gecertificeerd trainer heb ik hem gevraagd of hij de sturing, begeleiding en binding van de loopgroep op zich wilde nemen. Johan heeft in het verleden ooit de uitspraak gedaan dat indien ik zou stoppen hij ook zou stoppen. Toch heeft hij er lang en serieus over nagedacht. Op Koningsdag heeft hij mij echter te kennen gegeven er ook mee op te houden. Samen hebben we afgelopen maandag besloten daarmee de loopgroep in deze vorm te beëindigen. 

Er is gekozen voor de datum van 1 juli 2015 om iedereen 2 maanden de gelegenheid te geven onderling te kijken of er nog behoefte is om onder een andere constructie al dan niet in georganiseerd verband, al dan niet onder een andere naam verder te gaan of ergens verbinding te zoeken. Ook nu zijn er bijvoorbeeld groepjes die samen op de vrijdagavond, zaterdagochtend of zondag met elkaar afspreken.

Alle leden hebben de voltallige contributie van 2015 via de bank terug gekregen. Daarnaast hebben Johan en ik afgesproken één of meerdere goede doelen te vinden om deze te ondersteunen.

De door mij gemaakte afspraken met onder andere Sporthuis Mossel en de sportschool ten aanzien van Xtensie zullen vervallen. De bodyfit op de vrijdagavond gaat in 2015 gewoon door.

Ik begrijp dat dit voor een groot aantal leden hard overkomt, maar vertrouw er ook op dat iedereen zijn plekje wel weer vindt. Het belangrijkste is door te blijven lopen, iets waarvoor je je ooit bij Xtensie hebt aangemeld. Ik neem geen afscheid van jullie, daarvoor zien we elkaar vaak genoeg.

 

Jan Dijkman.

 

Nieuws

07-05-2015
Trainingsloop 28 mei

 

Aankomende wedstrijden